Vasić: Najbitnije je da dobro uđemo u meč

Vasic - 2015

Šansu za prve bodove u Triglav regionalnoj A2 ligi vaterpolisti Naisa tražiće i u Kotoru, gde će u okviru petog kola odmeriti snage sa Primorcem.

Utakmica će biti odigrana u subotu 14. novembra od 19h.

U redovim niškog tima vlada dobro raspoloženje, trenira se punom parom i svi se nadaju da će nagrada za trud i marljiv rad stići u subotu.

Primorac u svetu vaterpola predstavlja jednu silu, kao što je u Srbiji Partizan. Imaju respektabilan sastav, tu su momci rođeni u periodu od 1994 do 1998 godine i aspsolutno su svi do jednog reprezentativci Crne Gore. Stvarno je reč o dobroj ekipi, ali kada se sve sagleda oni igraju vaterpolo koji nama daleko više „leži” nego onaj što igra Solaris. Sigurno da nas očekuje dosta interesantan meč, pošto smo po kvalitetu slične ekipe. Zahtevaću od mojih igrača da igraju po modelu zadnje četvrtine i po iz prethodnog meča. Tako treba da se igra vaterpolo, ukoliko ponovimo tu partiju možemo da se nadamo nekim boljim rezultatima. Verujem u moju ekipu, što se mene tiče idemo da probamo da osvojimo bodove, istakao je trener Naisa Marko Blagojević.

Standardni prvotimac, Uroš Vasić, ističe da će rezultat u mnogome zavisti od toga kako će njegovi saigrači i on otvoriti meč

Za protivnika ćemo imati mladu, prespektivnu i kvalitetnu ekipu. Svakako da će to biti jedan dobar meč. Imamo problem u otvaranju utakmice, ako krenemo od samog starta jako, kao što smo ovde odigrali poslednju četvrtinu sa Šibeničanima, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu. Najbitnije je da dobro uđemo u meč, kazao je Vasić.