Vreme za prvu pobedu

Nais - Budva G

Ekipa Naisa iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje partije i nada se da će nagrada za to stići već u subotu.

Nais će tada u okviru šestog kola Regionalne A2 lige, od 20h na Čairu, dočeti crnogorski Kataro.

Naredni protivnik niškog tima pretposlednji je na tabeli, a strateg Naisa ističe da tabela ipak nije merilo kvaliteta.

Kataro prema svom sastavu, na zaslužuje da bude na pretposlednjem mestu na tabeli sa jednim bodom, zato što se radi o korektnoj ekipi. Oni su bili u sličnoj situaciji kao mi, okupili su se nešto kratko pred sezonu, pa samim tim nije dobro uigrana ekipa. Mene u velikoj meri podsećaju na ekipu Solarisa, iz prostog razloga što imaju starije igrače koji nisu dovoljno spremni, ali mogu da kroz individualni kvaltet prave razliku. Vrlo lako može da se desi da upadnemo u problem, ukoliko loše otvorimo utakmicu. Oni sigurno neće moći fizički da nam pariraju, ali što se iskustva tiče daleko su na višem nivou od nas. Od otvaranja utakmice i zatvaranja nekih njihovih ključnih igrača zavisiće ishod. Mi imamo problem sa šestoricom igrača, drugi golman je takođe prijavio povredu posle utakmice u Kragujevcu, tako da ćemo videti na koga možemo da računamo.Međutim u kakvom god sastavu mi izašli, ja ću tražiti od momaka makismum i da probamo da dođemo do pobede i tri boda, istakao je trener Naisa Marko Blagojević.

Nišlije su pružile dobru partiju u Kupu, što je svakako uticalo na to da se nivo samopuzdanja na lestvici podigne na viši nivo, što samo može biti plus uoči duela sa crnogorcima.

Svaki put loše otvorimo utakmicu, međutim, kako vreme odmiče, iz meča u meč igramo sve bolje. U Kragujevcu smo odigrali do sada najbolju utakmicu, čak smo i poveli, mogla je ta utakmica i da se dobije, ali možda je ta naša nesigurnost učinila da se to ne desi. Narednog protivnika ne smemo potceniti iako je u donjem delu tabele. Tu svako svakoga može da pobedi i sve je još neizvesno. Mi ćemo dati svoj maksimum i potruditi se da dođemo do pozitivnog rezultat. Puno nam znači podrška publike, zato ih pozivam da dođu u što većem broju i budu nam igrač više, kazao je igrač Strahinja Vojčić.